Na vrhu srpskog agrobiznisa


Kompanija Agroglobe je osnovana 2004. godine, sa sedištem u Novom Sadu – prestonici srpskog agrara. Naše poslovanje obuhvata promet visokokvalitetnih agroproizvoda, uvoz i distribuciju pesticida, semena, mineralnog đubriva, sistema za navodnjavanje, poljoprivredne mehanizacije i najsavremenije opreme za preciznu poljoprivredu.

Nakon dve decenije uspešnog poslovanja zauzeli smo lidersku poziciju u zemlji i regionu. 2022. godine proširili smo poslovanje na sopstvenu semensku proizvodnju i time zaokružili ceo ciklus, od proizvodnje, preko skladištenja, do distribucije. Mi smo kompanija sa više od 140 zaposlenih stručnjaka, koja ne samo da uvodi nove trendove i tehnologije, već ih predviđa i kreira.

Osnova delatnost naše kompanije je trgovina na veliko agroproizvodima. Na godišnjem nivou realizujemo promet od 1,6 miliona tona robe. Agroglobe mreža otkupnih mesta je jedna od najrazvijenijih u regionu, sa ukupno 70 otkupnih mesta koji se prostiru na svakih 25 km širom Vojvodine.

 

Lider u izvozu

promet

1,6 miliona

promet od 1.600.000 t robe

icon2

70

na svakih 25 km širom Vojvodine

iconSilosi

670.000 t

Ukupan skladišni kapacitet naših silosa

skladiste

100.000

Skladišni kapaciteti od 100.000m2

600.000 t

Ukupan skladišni kapacitet naših silosa je 670.000 tona, a posedujemo i dodatne skladišne kapacitete koji se prostiru na 100.000 m2. Usluga lagerovanja robe za firme i fizička lica obezbeđena je kroz mrežu najsavremenijih objekata za skladištenje, uz pružanje savetodavne podrške u trgovini i poljoprivrednoj proizvodnji.


Najveći izvoznik žitarica i uljarica u Srbiji 6 godina zaredom

img

Misija

Agroglobe misije je da postane najprofitabilnija agrokompanija u Evropi i sinonim za postavljanje novih standarda u agrobiznisu i odgovornom poslovanju.

Vrednosti koje zastupamo:

IZVRSNOST– konstantno ulaganje u profesionalni i lični razvoj zaposlenih, kreiranje uslova rada i poslovnog okruženja koji inspirišu ljude da maksimalno iskoriste svoj potencijal.

INOVATIVNOST – kontinuirano uvođenje najsavremenijih tehnologija rada i procesa poslovanja i postavljanje novih standarda u efikasnosti, fleksibilnosti i brzini rasta.

STABILNOST –  negovanje visokog nivoa odgovornog poslovanja sa međunarodnim i domaćim kupcima, dobavljačima i saradnicima, osnaživanje kooperacije sa poljoprivrednim proizvođačima i kreiranje trajnih vrednosti koje omogućavaju dugoročan rast i razvoj.

Vizija

Agroglobe VIZIJA je izgradnja agrobiznis platforme prosperiteta za sve buduće generacije, na načine koji imaju pozitivan uticaj na život ljudi, zajednice i životno okruženje i ostvaruju održiv napredak.